Algemeen: Te huur representatieve winkelruimte op een prachtige A1 locatie midden in het centrum van Groenlo, gelegen aan de Markt. Het object betreft een markant winkelpand met uitzicht over de markt van Groenlo. De totale verhuurbare winkeloppervlakte bedraagt dan 154 m².

Winkelruimte
Bouwjaar 2008
Ligging Winkelgebied stadscentrum

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 173 m² en is als volgt onderverdeeld:

Begane grond winkelruimte: 154 m². Magazijn / pantry: 19 m². Het opgegeven metrage is indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. Bestemmingsplan
“Stadscentrum” Groenlo

Opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd. Huurprijs:
op aanvraag

Huurtermijn:
5 jaar. Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar. Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum. BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend. Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW. Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Locatie-/omgevingsfactoren:
Het object is gelegen op een top A1 locatie in het centrum van Groenlo. Parkeren:
Nabij de onderhavige winkelruimte zijn meerdere parkeerplaatsen gesitueerd, waaronder de de Wheme. Aanvaarding: in overleg.

Vergelijkbare objecten