Bedrijfs onroerend goed

U wilt een bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoor verkopen

U bent op zoek naar een geschikte ruimte voor uw onderneming: een locatie voor uw winkel, uw bedrijfspand of uw kantoor. U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan, maar de keuze van de juiste locatie en het juiste pand kunnen doorslaggevend zijn voor het succes van uw onderneming. Met uw eigen NVM Businessmakelaar profiteert u van professionele ondersteuning en advies bij uw zoektocht.

NVM Business makelaar van Scheers en Roes, voorheen de NVM BOG makelaar (BOG staat voor BedrijfsOnroerend Goed), is gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed. We bemiddelen bijverkoop en verhuur van bedrijfsruimten, kantoren en winkels. Ook aankoop, huur, belegging in commercieel vastgoed en taxaties valt binnen ons werkterrein. Het aanbod en de vraag naar bedrijfsmatig vastgoed wordt door ons nauwlettend gevolgd en we beschikken over een breed netwerk. De kennis van de zakelijke vastgoedmarkt en onze bedrijfskundige achtergrond stelt onze NVM Business makelaars in staat de opdrachtgevers van een maatwerk advies te voorzien.

5 redenen om met onze Business Makelaar te gaan praten

  • Met de deskundigheid van een NVM Business makelaar krijgt u professioneel advies op gebied van onroerend goed, financiën en omgevingsplannen. Aan de hand van dit inzicht kent u uw risico's en ziet u hoe u deze kunt beperken.
  • De zakelijke markt was jarenlang overspannen. De vraagprijzen waren soms erg hoog. Tegenwoordig zijn de prijzen gestabiliseerd en heeft u meer zekerheid dat de prijs die u betaalt, reëel is.
  • Omdat er meer panden te koop en te huur staan, staat u sterker bij onderhandelingen. De NVM Business makelaar weet als geen ander wat een realistisch bod is, maar ook hoe u over de condities kunt onderhandelen. Zo weet u zeker dat u een pand koopt of huurt voor de juiste prijs en onder de gunstigste voorwaarden.
  • De NVM Business makelaar weet de waarde van een bedrijfspand professioneel in te schatten. Door middel van het volgen van opleidingen zorgt de NVM Business makelaar ervoor dat hij op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen en modellen op dit gebied. Daardoor bent u gegarandeerd van een juiste waarde en voorkomt u onnodige hoge kosten.
  • Lokale marktkennis is onmisbaar bij de aankoop van een nieuw bedrijfspand. Is de ligging gunstig, wat zijn de plannen van de gemeente, hoe is de infrastructuur geregeld, of gelden er misschien binnenkort parkeertarieven voor uw klanten. Vragen waar uw lokale NVM Business makelaar antwoord op heeft en waarmee u verrassingen voorkomt.

     
Bedrijfs Onroerendgoed in goede handen Directe links

Onze werkwijze 
Ons aanbod zakelijk vastgoed
TMI Taxaties
Contact met makalaar Business Makelaar.