Vacature Binnendienst Makelaardij

Laat jij nog meer mensen fijn wonen in de Achterhoek?

Scheers Roes Makelaars en Taxateurs richt zich op zowel aan- en verkoop van onroerend goed als op woning- én bedrijfstaxaties in de regio Achterhoek. Als commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de makelaars en taxateurs. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, dossiervorming, woningen aanmelden op Funda, het voorbereiden van bezichtigingen en alle overige voorkomende werkzaamheden. Je onderhoudt de contacten met relaties en herkent de commerciële signalen. De klant staat altijd centraal en kan rekenen op een optimale dienstverlening.

Profieleigenschappen:

Je bent iemand die zeer goed kan schakelen tussen verschillende taken, je houdt overzicht. Je bent vriendelijk, hebt een open werkhouding en je krijgt energie van tevreden klanten. Service staat bij jou hoog in het vaandel en je presteert goed onder druk. Je bent een professional die goed samenwerkt, prettig communiceert en nauwkeurig en snel werkt. Je kunt goed overweg met de computer en nieuwe softwaresystemen maak jij jezelf snel eigen. Je hebt bij voorkeur werkervaring in een ondersteunende binnendienstfunctie. Je bent woonachtig in de omgeving Berkelland/Oost Gelre.

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Je komt te werken in een gedreven team met een collegiale werksfeer. We kennen goede arbeidsvoorwaarden passend bij kennis en ervaring. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, voor 24 uur, met zicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Esther Schilderinck, mail: e.schilderinck@scheersroes.nl
Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Anne van Hal: a.vanhal@scheersroes.nl of telefonisch contact via: 0544-46 14 32.

Meer informatie over Scheers Roes Makelaars en Taxateurs vind je op www.scheersroes.nl