Ook wij nemen onze voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het corona-virus te beperken. Wij vragen u zoveel mogelijk om uw vragen per email dan wel per telefoon te stellen. En een bezoek aan één van onze kantoren kan alleen op afspraak en wensen we tot een uiterste minimum te beperken. Mocht uw bezoek aan ons kantoor noodzakelijk zijn, dan zult u merken dat onze collega’s de RIVM richtlijnen nauw toepassen. Wij verzoeken u dit ook te doen. Wij begroeten u op gepaste afstand en geven geen hand, hoesten en niezen doen we in de binnenkant van onze elleboog.

Heeft u verschijnselen van hoesten, niezen, keelpijn, koorts dan verzoeken wij u niet onze kantoren te bezoeken. Ook als u uit een risicogebied komt en u ervaart lichte verschijnselen verzoeken wij u uw vragen telefonisch, per email of schriftelijk te stellen.

Conform het advies van het RIVM laten wij onze collega’s zoveel mogelijk afspraken per telefoon af te handelen.