Type Troubadour – Brouwhuizen in de verkoop

Nog meer leven in de brouwerij

Bent u op zoek naar iets bijzonders? Maak dan kennis met de 6 nieuwbouwwoningen type Troubadour. Het betreft 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. De woningen zijn gelegen op kavels van ca. 226 m2 tot ca. 457 m2 (inclusief algemene ruimte parkeren). De woningen beschikken aan de achterzijde over een gezamenlijke privézone met parkeerplaatsen.

Begane grond:

De begane grond biedt een straatgerichte keuken. De woonkamer is tuingericht met deur naar de tuin. In de hal bevinden zich de meterkast, de garderobe en het toilet. De hal is centraal gelegen en biedt zodoende toegang tot de keuken, de woonkamer en de trap naar de verdieping. 

Bekijk de foto’s

Download de plattegrond hier
Download de brochure hier
Download de optielijst
Download de prijslijst
Download de voorkeursformulier

Eerste verdieping:

Op de verdieping beschikt u over drie slaapkamers, een royale overloop en een badkamer. 

Voordelen:

  • Kavels van ca. 226 m2 tot 457 m2;
  • Met mogelijkheden voor eigen inbreng;
  • Berging optioneel;
  • De woningen worden gebouwd onder BouwGarant.

Ik heb interesse in woningtype Troubadour, wat moet ik doen?

Wilt u uw interesse in één van de woningen type Troubadour kenbaar maken, neem dan contact op met Scheers & Roes Makelaars. Binnenkort sturen we u meer informatie, dit betreft de prijzen en de volledige woningbrochure.