Brouwhuizen Groenlo: Type Heraut in de verkoop

Fijn wonen in de Achterhoek!

De 4 nieuwbouwwoningen type Heraut zijn gelegen op kavels van ca. 209 m2 groot. De woningen hebben een parkeerplaats voor de auto op het eigen terrein en kunnen optioneel worden voorzien van een aangebouwde garage.

Voor de toekomstige kopers is er een ruime keuze in meerwerk, om zo een eigen droomhuis te bouwen.Zie voor de ruime mogelijkheden de optielijst.

Brochure type Heraut
Prijslijst type Heraut

Begane grond:

De begane grond biedt een tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren (optioneel) naar de tuin. De open keuken is straatgericht. In de hal bevinden zich de meterkast, de garderobe en het toilet. De hal is centraal in de woning gelegen en biedt zodoende toegang tot de keuken, de woonkamer en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste en tweede verdieping:

Op de eerste verdieping beschikt u naast een royale ouder-slaapkamer over nog twee slaapkamers en een badkamer. De zolder biedt de mogelijkheid voor een (slaap)kamer.

Ik heb interesse in woningtype Heraut, wat moet ik doen?

Wilt u uw interesse in één van de woningen type Heraut kenbaar maken, neem dan contact op met Scheers & Roes Makelaars. Of vul de voorkeurslijst in en stuur deze naar Scheers & Roes Makelaars.

Relevante links:

In drie stappen dichter bij je droomhuis  
Contactgegevens Scheers & Roes Makelaars, kantoor Groenlo